Kjøpsbetingelser

Generelt Hundetorrfisken.no eies av Hundetørrfisken AS org nr: 919 768 223 MVA.

Priser Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MATMOMS på 15%.

Betalingsmåter Sikker kortbetaling i samarbeid NETS Norge. MasterCard, Visa og PayPal
Forskuddsbetaling via nettbank til kontonr.: 4750 53 90535
Varene blir først sendt til deg, når din betaling er registrert på konto.

Lager og frakt Alle varer leveres fra lager i Vesterålen. Varene sendes primært med Posten Norge, men andre alternativer vurderes også ved større ordrer. Fraktprisen juseteres etter ordrens totalvekt og du vil finne fraktprisene ved å prøvebestille i nettbutikken.

Levering Med Posten Norge AS tirsdag og fredag. Etter at pakken er levert til Posten vil du motta sporingsnr. på e-post. Angrerett Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Dersom varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett.

Retur Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Personvern Vi utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

Forbehold Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og teknisk

Mangler eller feil Ta snarest kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at vi umiddelbart får beskjed om dette.